Book online

Book a Table by Amazonia

Het beste eten op het hele eiland... althans dat is wat ze zeggen! Gelooft u ons niet? Gewoon komen en het eens proberen! Voor vlees liefhebbers, kom en probeer onze verschillende steaks zoals, Picanha, varkenshaas of pittige Lomito! Onze "warme honing geglazuurde ribben" of een fancy een van een soort "Kip Filet" all the way from Mars! U houdt niet van vlees? Geen probleem! Wij hebben ook zeevruchten, pasta's, hamburgers, Arepitas, salades, noem maar op!

Voor degenen die voelen het extra avontuurlijke te maken, moet u gewoon... We herhalen, moeten proberen onze één en slechts “All You Can Eat Concept”: de 55! Hier krijg je een kans om van 55 verschillende gerechten te proberen, zoals ze in een willekeurige volgorde komen. Vlees zoals Picanha en pittige Lomito, al de weg naar een mooi dessert zoals een brownie of een Tiramisu! Kun je "De 55"?

Of u nu op een luxe dag met je geliefde bent of een zakenreis die beslist van de uitkomst van de rest van uw leven, is Amazonia Restaurant de place to be. Breng een grote eetlust en wij doen de rest. Oh... en vergeet niet uw portemonnee!

Op maandag is het restaurant gesloten

Book online een tafel  bij Amazonia op deze manier bent u gegarandeerd van uw Diner plek bij Amazonia.

 

BOEK HIER UW TAFEL ONLINE ►