Hotel accommodaties

Temidden van de weelderige regenwoud Tuin, is Amazonia een boetiekhotel dat streeft naar meer dan zomaar een luxeresort. Wij bieden gasten een geïndividualiseerde ervaring die wordt van de meeslepende, ontspannend, spannend en leuk. Featuring 12 luxe, individueel ingerichte kamers, gasten van het hotel worden gepresenteerd met alle voorzieningen die men zou verwachten in een modern luxehotel: gratis draadloos internet, flatscreen-tv (met kabel programmering) en koelkasten toegang tot op het resort.

Dit resort heeft een biologische oorsprong; het is veilig, vriendelijk, mooie en ruime qua locatie en kamers, een unieke oase waar u echt weg bent en nog thuis, de architecturale stijl; is evenwichtig, unieke, kleurrijke, doordachte, ecologisch verrassend avontuurlijke en exotische. Alles leven en bewegingen en de gast is omgeven door weelderige vegetatie, verrassende architectuur, kleuren, geuren en geluiden het is levendig, leefde, groene, weelderige, beschut en beschermd, het is een plek waar je vandaan komt huis als gast, en het biedt ook een veilige en inspirerende plek voor de Caribische bouwers die hun eigen land zijn ontvlucht en hebben dit Resort gemaakt met liefde.

Check-in tijd begint bij 3 pm. tot 11 uur.
Check-out tijd is 11 am.

Ook worden verzorgen rondleidingen doordacht van het themapark "Amazonia". En laten we niet vergeten over de beroemde Dr Fich.

Superior Room

Superior Room

Onze elegant ingerichte kamers beschikken over een King-sized Bed dat de perfecte balans en goede ondersteuning biedt. Bureau en nacht staan met stopcontacten en gratis Wi-Fi internettoegang. Deze kamer is ook voorzien van een 42-inch Panasonic flatscreen met elementaire kabel.

Deze kamer is voorzien van een mini koelkast en een koffiezetapparaat met gratis koffie en thee. Remote controlled Airconditioning. Douche met grote douchekop en witte wastafel. De kamer is veilig door een elektronisch deurslot. 
Kinderen onder de leeftijd van 2 jaar zijn gratis, zo lang als ze met de ouder/ouders slapen. Elke extra persoon is € 32 per nacht.

Superior Kamer € 112 p/n  inclusief ontbijt

AANBIEDING: 7 dagen boeken is 6 dagen betalen bij Amazonia Curacao

Standaard Room

Standaard Room

Onze elegant ingerichte kamers beschikken over een King-sized Bed dat de perfecte balans en goede ondersteuning biedt. Bureau en nacht staan met stopcontacten en gratis Wi-Fi internettoegang. Deze kamer is ook voorzien van een 42-inch Panasonic flatscreen met elementaire kabel.

Deze kamer is voorzien van een mini koelkast en een koffiezetapparaat met gratis koffie en thee. Remote controlled Airconditioning. Douche met grote douchekop en witte wastafel. Elektronisch deurslot. Veilig. Is geschikt voor 1 of 2 personen.

Standaardkamer -  € 85,00 inclusief ontbijt

AANBIEDING: 7 dagen boeken is 6 dagen betalen bij Amazonia Curacao

BOEK EEN TAFEL BIJ AMAZONIA

BOEK EEN TAFEL BIJ AMAZONIA

Het beste eten op het hele eiland ... althans dat is wat ze zeggen! Gelooft u ons niet? Kom gewoon eens te proberen! Voor vlees liefhebbers, kom en probeer onze verschillende steaks als, Picanha, Tenderloin of Spicy Lomito! Onze “Hot Honey Glazed Ribs” of een mooie one of a kind “Chicken Filet” helemaal van Mars! Ok ... misschien niet van Mars, maar je krijgt het punt! 
Hou je niet van het vlees? Geen probleem! We kregen allemaal verschillende soorten vis, pasta's, hamburgers, Arepitas, salades, noem maar op! We hebben het allemaal!
Het restaurant is gesloten op maandag

Menu kaart Amazonia ►

Book our Amazonia Tour ( volwasenen )

Book our Amazonia Tour ( volwasenen )

De Tour van Amazonia is een 60-90 minuten geleid die neemt je mee op een reis door onze 45.000 vierkante voet installatie gevuld met tientallen sculpturen, schilderijen en muurschilderingen die de Maya's, Azteken, Inca en Arowak culturen weerspiegelen. Voor de duur van de tour, krijgt u een idee van wat de regenwouden van Zuid-Amerika zijn, zoals, en de dieren die u verwachten zou te vinden er zien: spinnen, hagedissen, slangen, apen... en een heleboel mooie papegaaien en vogels. We hebben een totaal van 130 exotische soorten dieren en elkaar is interessant in hun eigen. Bovendien leert u meer informatie over de Maya's, Azteken, Inca en Arawak culturen, en hoe ze onze taal en cultuur op deze eilanden hebben beïnvloed.

© 2020 All right Reserved | Designed & Hosted with Curacao-startpagina.nl & Bookingcarscuracao.com